Tagmaling Sydsjælland - Er det den rette løsning?

Hvis taget er begyndt at se trist og kedeligt ud, kan en omgang tagmaling være den perfekte løsning. Hvis du dog har et ældre tag, er det ikke sikkert, at maling er nok.

Der kan nemlig gemme sig utætheder i taget, og udvikler de sig til vand- og fugtskader, kan det blive meget dyrt. Derfor anbefaler vi stærkt, at du først og fremmest får et gratis tagtjek fra vores samarbejdspartner, Jydsk Tagteknik, da:

Så hurtigt og nemt er det at bestille tagtjek på Sydsjælland

Udfyld kontakt formularen

Ét minut - længere tager det ikke at udfylde den

Aftal tid og mødested

Jydsk Tagteknik giver dig et kald, og sammen aftaler i tidspunkt og sted

Totalt helbredstjek af dit tag

Jydsk Tagteknik tjekker dit tag, og rådgiver dig til den bedste løsning

Hvad siger de flere tusinde fornøjede kunder?

Helbredstjekket på Sydsjælland indeholder dette (og mere)

Om man kan male et gammelt tag, afhænger meget af tagets tilstand. Er taget ældre end 30 år, vil vi dog altid anbefale, at man får det tjekket for skader og utætheder, så man ikke risikerer fugt- og vandskader.

Prisen for maling af tag på Sydsjælland afhænger primært af tagets hældning og hvor stort tagarealet er - jo større hældning/tagareal, jo mere vil det koste. Som tommelfingre regel koster tagmaling dog 100-200kr pr. kvm. tagareal.

Vil du vide, hvad netop DIT tag har brug for?

Slå til med det samme, og få et komplet tageftersyn på Sydsjælland – og fang skaderne, inden de bliver dyre. Det er helt uforpligtende, og efter tagtjekket er du ikke i tvivl om hvilken løsning, der passer til dit tag.

Læs mere